В Ірпінській міськраді проводять проплачений забудовниками та дерибанщиками обшук, – Попсуй

Сьогодні, 8 серпня, у приміщенні Ірпінської міськради запланований проплачений забудовниками та дерибанщиками обшук. Про це повідомила в.о. міського голови Ірпеня Анастасія Попсуй.

“Ірпінська міська рада подала десятки позовів на “горе-забудовників”, які не сплатили вчасно пайову участь до міського бюджету. Замість сплати пайової до бюджету, забудовники нічого кращого не придумали, ніж “найняти” прокуратуру та поліцію для проведення обшуку в Ірпінській міській раді”, – розповіла про причини обшуків Попсуй.

Це відбувається прямо зараз!Сьогодні, 8 серпня, у приміщенні Ірпінської міськради запланований проплачений забудовниками та дерибанщиками обшук.Передісторія. Ірпінська міська рада подала десятки позовів на «горе-забудовників», які не сплатили вчасно пайову участь до міського бюджету. Замість сплати пайової до бюджету, забудовники нічого кращого не придумали, ніж «найняти» прокуратуру та поліцію для проведення обшуку в Ірпінській міській раді.Мета обшуків така. Поліція та прокуратура має вилучити документи, без яких Ірпінська міська рада не зможе продовжувати судитися з забудовниками. Це дозволить забудовникам не сплачувати пайову участь у розмірі десятків мільйонів гривень (завтра ми опублікуємо повний перелік).Також найближчим опублікуємо перелік тих, хто «кришує» забудовників-неплатників пайової. А перелік там дуже цікавий.Замовники обшуку відомі, своє вони отримають в рамках чинних законів. І поки у владі ми, вони сплатять все до копійки до бюджету міста.А виконавці обшуку вже найближчим часом ходитимуть на допити.Вдалого обшуку, ми звикли!

Posted by Anastasiia Popsuy on Thursday, August 8, 2019

За її словами, поліція та прокуратура має вилучити документи, без яких Ірпінська міська рада не зможе продовжувати судитися з забудовниками.

“Це дозволить забудовникам не сплачувати пайову участь у розмірі десятків мільйонів гривень (завтра ми опублікуємо повний перелік). Також найближчим опублікуємо перелік тих, хто “кришує” забудовників-неплатників пайової. А перелік там дуже цікавий. Замовники обшуку відомі, своє вони отримають в рамках чинних законів. І поки у владі ми, вони сплатять все до копійки до бюджету міста. А виконавці обшуку вже найближчим часом ходитимуть на допити. Вдалого обшуку, ми звикли!”, – додала Анастасія Попсуй.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.