В Ірпені заснували перше в Україні студентське сестринство “Kappa Delta Phi”

В Ірпені створили перше в Україні студентське сестринство “Kappa Delta Phi”, яке провело презентацію своєї організації у Фіскальному університеті. В рамках цього університет і сестринство підписали Меморандум про співпрацю. Про це повідомили на офіційному сайті університету.

Участь у зустрічі взяли керівництво УДФСУ, професорсько-викладацький склад, співробітники, курсанти та студенти навчального закладу. Також на захід спеціально були запрошені засновницю Академії ділових манер та комунікацій Аліна Скибинська, яка розповіла присутнім про стиль та види іміджу, і засновника соціально-психологічного проекту VoPsych Володимира Хоменка, який окреслив можливості дівчат ХХІ століття.

Ідея створення та досвід функціонування організації запозичені у США, але максимально пристосовані до українських реалій і менталітету. Сестринство має свою штаб-квартиру, великі плани, амбітні цілі та чимало проектів для реалізації. Адже, головна мета сестринства – об’єднати проактивних студенток 1-4 курсів, щоб спільно розвиватися та змінювати світ до кращого.

“Сестринство – це у першу чергу відповідальність та дисципліна. У них є чіткі правила членства, розпорядок дня, відповідальність за свій напрямок роботи і, навіть, штрафні санкції.  Наразі у сестринстві всього 8 учасниць, 3 сестри старшого рангу та 5 – меншого. Всього, за структурою організації, сестер має бути 50, 14 з яких – постійно проживають у штаб-квартирі. І саме сьогодні дівчата офіційно запросили всіх охочих стати частиною унікального і єдиного в країні студентського об’єднання “Kappa Delta Phi” (KDF)”,- зазначили дівчата.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.