В Ірпені закінчують будувати четвертий поверх медцентру

В Ірпені добудовують четвертий поверх сучасного медичного центру. Про це повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин на своїй сторінці у соцмережі.

“Відбулася чергова робоча нарада на будівництві сучасного медичного центру в Ірпені. Все іде згідно з графіком, але відбулися деякі коригування в роботі. Зараз завершуємо зведення вже четвертого поверху і переходимо до виконання каркасно-монолітних робіт на п’ятому. Раніше проект медцентру передбачав 4-поверхове приміщення. Однак, після багатьох консультацій з нашими медиками, ми вирішили переоснастити технічне приміщення і отримати повноцінний 5-й поверх. Це дасть змогу створити додаткові структурні підрозділи і покращити можливості медцентру. Таким чином площа лікарняних приміщень становитиме понад 8 300 м2”, – повідомив Маркушин.

Завершити будівництво центру планують до кінця цього року. Також у планах на поточний рік зробити ремонт цокольного та першого поверхів. Там розмістяться приймальні відділення та відділення невідкладних станів з інсультним та кардіологічним блоками.

“Нагадаю, що будівництво здійснюється винятково за кошти місцевого бюджету. На це виділено 117 млн грн. Очікуємо на обласне та державне фінансування для технічного оснащення медцентру”, – додав Маркушин.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.