В Ірпені з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку відбудеться святковий концерт

День людей похилого віку — міжнародне свято, проголошене 50-ю сесією Генеральної Асамблеї ООН. У всьому святі це свято відзначається 1 жовтня.  Уперше цей день почали відзначати у 1991 році. Відтоді щороку у різних країнах світу проводяться різноманітні фестивалі та заходи на захист прав людей похилого віку. Громадські організації та фонди влаштовують у цей день різноманітні благодійні акції. Україна також бере участь у відзначенні Дня людей похилого віку.

Людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це по милості Божій вдалося. Далеко не всім вдається відчути мудрість своїх років. Скидати з рахунків таких людей як мінімум нелюдяно.  Літній вік людини – зовсім не означає, що він вже на багато що не здатний, як раз навпаки, то що може літня людина, рідко здатний зробити більш молодий і мова зовсім не про сили і енергію, яка властива молодому поколінню, але про досвід і терпіння , наполегливість та здатность досягати поставлених завдань, ментальної гнучкості й толерантності, яка присутня в достатку у більшості літніх людей.

Тому, 30 вересня Ірпінська міськрада запрошує бабусь та дідусів Ірпеня на святковий концерт за участі творчих колективів, о 14.00 в парк імені Правика. Вхід на святковий захід — вільний.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.