В Ірпені вже понад 100 об’єктів, до відновлення яких долучилися волонтери «Добробату»

Сьогодні в Ірпені понад 100 об’єктів, до відновлення яких долучилися волонтери «Добробату». Про це повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

 «Почалося все розбору завалів одразу після деокупації, коли райони нашого міста тонули в горах битої цегли. Саме тоді на допомогу Ірпеню вперше прийшли волонтери будівельного батальйону «Добробат» з різних куточків України. Вони розчищали вулиці й розбирали завали. За допомогою техніки КП УЖКГ «Ірпінь» вивезли понад 1000 кубометрів будівельного сміття», — повідомив Маркушин.

Сьогодні «Добробат» продовжує формувати загони, щоб допомагати нашим мешканцям з ремонтами. Ірпінська міська рада допомагає їм з будівельними матеріалами, документами і технікою. Якщо ви також маєте бажання долучитися до відбудови Київщини у лавах «Добробату», перейдіть за цим посиланням. Там можна буде знайти інформацію про дату, час і місце виїзду волонтерів.

«Я щиро дякую засновникам «Добробату» Ростиславу Смірнову і Віктору Андрусіву та кожному волонтерові проєкту, до якого вже приєдналося понад 40 000 добровольців. Ваша успішна робота з відбудови України — це великий і реальний приклад того, що єднання зусиль волонтерів і місцевої влади може відновлювати більш ефективно нашу країну і повертати українців додому!», — наголосив мер міста.

Нагадаємо, у червні 2022 року Ірпінська міська рада підписала Меморандум про співпрацю із засновниками проєкту «Добробат» Віктором Андрусівим та Ростиславом Смірновим і волонтери взялися до розбору та відновлення будинків.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.