В Ірпені виявили ще трьох хворих на COVID-19

Сьогодні в Ірпені отримали позитивний ПЛР-аналіз ще 3 пацієнтів. Про це повідомив перший заступник ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

“Таким чином, станом на 12 квітня на території Ірпінської міської ради маємо 15 підтверджено хворих COVID-19. Всього маємо 127 підозр, з яких 15 підтверджених (8 Ірпінь, 4 Коцюбинське, 2 Ворзель та 1 Гостомель). У 95 пацієнтів не виявлено хвороби, ПЛР-аналіз негативний. Чекаємо результатів аналізів 17 пацієнтів”, – додав Маркушин.

Він також повідомив, що у місті проводять дезінфекцію місць загального користування. “Прошу й надалі дотримуватися максимально можливої самоізоляції. Дякую лікарям, волонтерам та комунальним службам міста за відмінну роботу”, – зазначив Олександр Маркушин.

Нагадаємо, учора помер 68-річний житель Ірпеня, якого о 06:00 ранку авто швидкої доставило до Ірпінської міської лікарні з ознаками легеневої недостатності. Пацієнта підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Втім, врятувати його не вдалося. Результат ПЛР-дослідження показав негативний результат.

Загалом в Україні станом на сьогодні зафіксовано 2777 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 83 летальні, 89 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 266 нових випадків.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.