В Ірпені визначили переможців турніру “BusinessPROFI”

В Ірпені нагородили переможців другого регіонального бізнес-турніру для молоді “BusinessPROFI”. Про це розповів ірпінський міський голова Володимир Карплюк на своїй сторінці у соцмережі. 

У фіналі визначилися три найкращих онлайн-бізнесмена: третє місце виборов учень Ірпінської ЗОШ №13 Даниїл Квашук, друге – студент Ірпінського державного коледжу економіки та права Вадим Ткачук. А перше місце, зруйнувавши всі стереотипи про жінок у бізнесі, виборола студентка Національного університету ДФСУ Олександра Шевченко.

“Щиро вітаю переможців і дякую їхнім вчителям. Бажаю кожному з учасників не зупинятися на досягнутому, навчатися і тренуватися й далі, а переможцям турніру – успіхів у подальших етапах “BusinessPROFI”. До речі, минулого року ірпінські школярі посіли одразу три призові місця на обласному етапі! Тож хай ця гарна традиція продовжується”, – зазначив Карплюк.

Як відомо, проект інціювали минулого року Ірпінська агенція розвитку спільно з Компанією інтелектуальних технологій. Цього року у ньому взяли участь 74 команди. За допомогою бізнес-симулятора ViAL+ – комп’ютерної програми, яка повністю відтворює українське економічне середовище, відібрали 20 команд-фіналістів.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.