В Ірпені відкрили центр обслуговування клієнтів АТ “Київоблгаз”

В Ірпені відкрили центр обслуговування клієнтів АТ “Київоблгаз”. Офіс обслуговуватиме близько 80 тис. споживачів природного газу. Це, зокрема, мешканці міст Ірпінь і Буча, селищ Коцюбинське, Ворзель, Гостомель та прилеглих сіл. Про це повідомляє 04597 Сайт міста Ірпеня.

Як повідомляється, в центрі можна отримати широкий спектр газових послуг: заключення договору, звірку по особовому рахунку, сплатах за послуги, підключення газового обладнання тощо. Це сьомий центр обслуговування клієнтів АТ “Київоблгаз” в Київській області.

В урочистому відкритті центру взяв участь голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян. Він наголосив, що Київщина є одним з найбільших споживачів газу в Україні, тому такі центри обслуговування клієнтів є надзвичайно важливими.

“Головна перевага центру – це те, що споживачу дадуть відповідь на всі запитання і йому не доведеться ходити від одного кабінету до іншого та ще й у приміщеннях за різними адресами. В одному місці можна буде швидко отримати всі «газові» послуги. Центр надасть можливість комфортного обслуговування споживачів”, – підкреслив Михайло Бно-Айріян.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.