В Ірпені відкрили нову амбулаторію

Сьогодні, 15 січня 2020 року, відкрилася п`ята амбулаторія сімейної медицини в Ірпені, яка розташована по вул. Білокур, 1а.

Про це повідомляє Сайт міста Ірпеня.

На відкритті медзакладу були присутні перший заступник міського голови Олександр Маркушин, голова Інвестиційної ради Володимир Карплюк, в. о. міського голови  Андрій Літвинов та головний лікар Ірпінської первинки Андрій Левківський. Керівництво міста привітало всіх присутніх з відкриттям амбулаторії.

Загальна площа амбулаторії становить понад 200 квадратних метрів, на якій є 4 лікарських кабінети, кабінет щеплення, маніпуляційна, реєстратура відкритого типу та кімната для відпочинку персоналу. 

Фото Олег Гриб

Як повідомляється, у штаті амбулаторії є 3 лікарі загальної практики, 1 педіатр та завідувачка, яка також є лікарем загальної практики та молодший медичний персонал. Це дає змогу обслуговувати близько 10 тисяч ірпінців прилеглих районів.

Нагадаємо, незабаром в Ірпені планують відкрити ще одну амбулаторію сімейної медицини. Вона розміститься на вулиці Університетській навпроти парку “Центральний”, у новобудові житлового комплексу “Карат”.

270 кв. м. цілком нового приміщення задовільнять необхідні потреби закладу і дозволять обладнати його за всіма обов’язковими вимогами.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.