В Ірпені відкрилась виставка антивоєнних плакатів білоруського художника

На мистецькій алеї в Ірпені триває виставка антивоєнних плакатів білоруського художника Уладзіміра Цеслєра. Про це повідомила начальниця відділу культури, національностей і релігій Ірпінської міської ради.

Уладзмір Цеслєр відомий художник і дизайнер в Білорусі. З серпня 2020 року більшість його творів присвяченні політиці, Уладзімір став культовою постаттю протестного мистецтва в Білорусі. А після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну створив серію яскравих, жорстоких робіт у притаманному йому стилі.

Подивитись на плакати білоруського художника ірпінці та гості міста зможуть до 14 травня на вулиці Соборній (біля готелю «Ірпінь»).

Нагадаємо, наприкінці квітня в Ірпені з’явився мурал із зображенням відомої пачки солі «Артемсіль». Ініціаторкою його створення стала українська співачка родом із Бахмуту Даша Суворова. Під час урочистого відкриття відбувся її концерт, де, зокрема, пролунала її нова пісня «Мурали».

Варто зауважити, що цей мурал «Бахмут, з тобою Ірпінь!» будуть доопрацьовувати на прохання мешканців Соледару. Зміни планують внести до кінця травня.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.