В Ірпені відкрили вперше за 24 роки дитячий садок!

Дитячий садочок «Бджілка» – це перший комунальний дитячий садок, збудований в Ірпені за 24 роки незалежності! Розрахований він на 75 місць. Побачити цей розкішний вулик для малесеньких ірпінчат можна на вулиці 9-та лінія, 4-а. Фотозвіт із заходу дивіться тут.

Одна з мам, яких прийшло дуже багато на відкриття, розповіла нам, що ніхто не вірив і не сподівався, що у досить короткий проміжок часу вдасться втілити мрію багатьох батьків. А Володимир Карплюк пообіцяв і зробив. Під час відкриття він дякував Віталію Ліневичу, який з нуля за 4,5 місяці створив цей красивий, сучасний та комфортний навчальний заклад. А ще міський голова пообіцяв відкрити у наступному році ще два дитячі садочоки на вулиці Курортній і на Г. Сковороди.

На урочисту церемонію відкриття прибуло чимало почесних гостей (Дмитро Христюк – заступник голови Київської ОДА, Наталія Семко – депутат Київської обласної ради, міський голова Василькова Сергій Сабов і представники Переяслав-Хмельницької громади), що особливо приємно, приїхали вони з подарунками. Наталія Семко, наприклад, подарувала принтер, сканер, ксерокс та контейнери для сміття, щоб малята вже зараз вчилися роздільному його збиранню, Ківшарь Любов Іванівна (головний спеціаліст із питань дошкільної освіти Департаменту освіти й науки КОДА) подарувала принтер.

Почесні гості разом з батьками оглянули приміщення закладу, де облаштовано світлі та просторі ігрові кімнати, затишні спальні, санвузли, їдальня, також тут є спортивний та музичний зали, творча майстерня, кімната інтелектуальних ігор, кабінет іноземної мови. Обладнано ігрові майданчики з навісами для тіні, пісочницями і малими спортивними формами. Загалом є все необхідне для налагодження навчально-виховного процесу.

Неповторності і колориту дійству додали виступи винуватців урочистостей – маленьких бджілок-ірпінчат, які безпосередньо, по-дитячому щиро і тепло дякували дорослим за новесенький садочок.

DSC03644

Bookmark the permalink.

Comments are closed.