В Ірпені відкрили меморіальну дошку Андрію Блонському

Сьогодні на Алеї Героїв АТО в Ірпені урочисто відкрито ще одну меморіальну дошку. До героїв Прирпіння, які, не шкодуючи життя, захищали Україну від агресора, додалося ім’я мужнього офіцера Блонського Андрія Анатолійовича, заступника командира 11-го окремого мотопіхотного батальйону “Київська Русь”. Про це повідомив ірпінський міський голова Володимир Карплюк.

Він був активним учасником Євромайдану, добровольцем пішов на війну, захищав Донецький аеропорт, звільняв Слов’янськ, воював під Дебальцевим, прослужив 6 хвиль мобілізації. Був важко поранений. Наслідки того поранення обірвали його життя. Але Андрій Блонський залишається жити у нашій пам’яті, як і інші героїчні сини нашого краю.

 

Як відомо, в Ірпені відкрили меморіальні дошки таким героям АТО як:  Ігор Ігорович Горбенко, Олександр Васильович Давидчук, Микола Анатолійович Личак, Олександр Леонідович Гуменюк, Сергій Олександрович Шкарівський,
Владислав Геннадійович Стрюков, Олександр Олександрович Старов, В’ячеслав Вікторович Кірічек, Ільгар Салехович Багіров, Олександр Сергійович Єрощенко, Максим Володимирович Ридзанич, Володимир Борисович Ринкун, Василь Васильович Фіцкалинець, Василь Геннадійович Панасенко, Халазій Ігор Михайлович.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.