В Ірпені відбувся Фестиваль волейболу

 Учора в Ірпені розпочався ХІІ-го міський традиційний Фестиваль волейболу. Про це повідомила заступник ірпінського міського голови з гуманітарних питань Олена Чернявська.

“Під звуки “Козацького маршу” зустрічали учасників ХІІ-го міського традиційного Фестивалю волейболу в Ірпені, який щоразу залучає все більше дітей та молоді до цієї найпопулярнішої гри. Дитячо-юнацький волейбол досить активно розвивається в Ірпені. Від нашої ДЮСШ 3 команди приймають участь у Чемпіонаті України “Дитяча ліга”, – розповіла Чернявська.

Читайте також: Спортсмени з Ірпеня здобули перемогу у змаганнях з волейболу

У заході також взяли участь голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк, перший заступник ірпінського міського голови Олександр Маркушин, депутат міської ради Максим Плешко Плешко та інші. На початку змагань юні гімнастки спортивного клубу “Олімпік дрім” привітали всіх учасників фестивалю.

Безперечний успіх мала національна збірна команда України, яка стала фіналістом чемпіонату Європи. Нещодавно спортивна школа Ірпеня зустрічала цих героїв змагань Євро-2019 у Борисполі. Гравці та тренери залишили свої автографи на волейбольному м’ячі, а сьогодні гості та капітани команд також мали таку можливість, що є важливим символічним моментом для історії Ірпінської ДЮСШ.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.