В Ірпені відбудеться благодійний аукціон живопису

24 лютого у Фіскальному університеті (корпус “С”, атріум) відбудеться перший в Ірпені благодійний аукціон живопису. Про це повідомляє Ірпінський вісник з посиланням на директора Ірпінського історико-краєзнавчого музею Анатолія Зборовського. 

На аукціоні можна буде придбати картини відомих в Україні та за рубежем митців – заслуженого художника України Костянтина Могилевського, Віктора Медведєва, Владислава Задворського, Вікторії Новосельської і Ганни Човник.

Як повідомляється, попередньо виставка аукціонних робіт експонуватиметься в Ірпінському історико-краєзнавчому музеї за адресою: м. Ірпінь, вул. Шевченка, 4.Відкриття відбудеться 10 лютого об 11:00. До 21 лютого шанувальники живопису зможуть придбати картину з виставки, заплативши лише на 5% дорожче зазначеної ціни.

З 21 до 24 лютого картини експонуватимуться в атріумі університету. Також ознайомитися з аукціонними роботами можна в Інстаграмі за адресою: irpin_charity-auction, а в Фейсбуці на сторінках Ірпінського історико-краєзнавчого музею і Анатолія Зборовського.

Аукціон розпочнеться 24 лютого о 14:00. Частина виручених коштів буде використана на потреби музею.

Партнерами і спонсорами є відділ культури, національностей та релігій Ірпінської міськради, Благодійний фонд “Фонд громади Приірпіння”, Університет ДФС України, Клуб портфельного інвестування, кафе “Кримський дворик»”.

Реєстрація учасників і огляд виставки – з 13:00 до 14.00 за телефоном: (068) 399-65-72.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.