В Ірпені відбудеться дев’ята стратегічна сесія з відновлення міста

2 березня в Ірпені відбудеться дев’ята стратегічна сесія з розробки «Стратегії післявоєнного розвитку Ірпінської міської територіальної громади на 2025-2035 роки». Про це повідомили у робочій групі IRS (Інновації та реконструкції для суспільства).

На порядку денному — фіналізація та узгодження місії, стратегічних цілей та оперативних цілей і завдань стратегії. Буде розглянуто та затверджено дерево цілей, яке готує команда Київського національного університету імені Тараса Шевченка після взаємодії з громадськістю.

Як повідомляється, це сприятиме для громадськості та Ірпінській міськраді до спільної роботи з Університетом над складанням плану заходів втілення стратегії.

Час та місце проведення заходу будуть повідомлені учасникам особисто з огляду на безпеку. Усі бажаючі можуть зареєструватися до робочої групи в якості експерта, написавши лист на пошту IRS — [email protected] з темою листа «Долучитися до комітету», вказавши пріоритетний Комітет,  свій нік у Telegram або номер телефону, ПІБ та інформацію про себе.

Нагадаємо, влітку відбулося підписання тристороннього меморандуму між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, Ірпінською міською радою та Фондом відновлення Ірпеня. Предметом Меморандуму є співпраця сторін і спільні дії в сфері освітньої, наукової та консультаційної діяльності з метою реалізації проєктів та програм щодо відновлення зруйнованої інфраструктури Ірпінської громади, а саме розробці Стратегії післявоєнного розвитку Ірпінської міської територіальної громади.

Окрім цього, команда IRS уклала меморандуми з очільниками Бородянки, Гостомеля та Кремінної щодо сталого відновлення міст на конференції «Кремінна, Бородянка, Гостомель в фокусі відновлення: 100 ідей для міст від IRS». Таким чином, досвід Ірпеня по відновленню передаватимуть постраждалим громадам України.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.