В Ірпені установили правила поведінки у рекреаційних зонах

Ірпінь продовжує популяризувати культуру поводження в громадських місцях. Особливий акцент цього разу виконавчий комітет Ірпінської міськради зробив на рекреаційних зонах. І затвердив цілий комплекс правил поведінки у них.

Керівник КП “Муніципальної варти” Микола Ковальчук прокоментував ситуацію:  “Я б сказав, що там нічого нового немає, але це акт який уніфіковує загальні правила для зручності громадян, відпочиваючих і систематизує певні норми, які діють у рекреаційних зонах”.

Комплекс цих правил сформований на базі діючих законів України  і застерігає мешканців не псувати громадське майно, дотримуватись правил безпеки, вигулювати тварин  у спеціально відведених місцях, прибирати за ними, не розпивати спиртні напої, не курити.

“Я 17 років прожила у Європі і тільки перший рік знаходжусь тут. І мені це все око ріже. По-перше, сміття в лісі, а по-друге, у парках  люди багато випивають. Я до такого не звикла і мені не хочеться з дітьми йти в парк”,- розповіла мешканка Ірпеня.

Більшість людей критикують інших, але самі за собою не стежать і теж порушують культуру поводження у громадських місцях. Тому органи місцевого самоврядування не втомлюються нести у маси філософію поваги один для одного.

Ознайомитись з рекреаційними зонами можна за посиланням.

Детальніше – у сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.