В Ірпені створюють Громадську раду

25 грудня відбудуться установчі збори з формування Громадської ради при виконавчому комітеті Ірпінської міської ради. На сайті ІМР зазначено, які документи треба мати представникам громадських організацій, щоб увійти до ініціативної групи зі створення ради, та куди і коли їх подавати. Між іншим, всі необхідні заяви можна завантажити із сайту міськради.

Як відомо, команда Карплюка започаткувала підхід, що громадські ради мають бути профільними: атовці, молодь, голови осбб та ін. Сьогодні при міському голові досить плідно працює рада учасників АТО та молодіжна рада.

Тема створення громадської ради постала на останній зустрічі мера з опозиційно налаштованими активістами, які називають себе громадою. Карплюк наголосив, що вони є лише сегментом громадського середовища Ірпеня. Говорити ж від імені громадськості може лише громадська рада, яка сформована із представників усіх активних організацій регіону. Вона має бути створення відповідно до встановленої постановою Кабміну процедури. До громадської ради мають увійти лише громадські організації зареєстровані в Ірпінському регіоні, або ж всеукраїнські, які тут представлені і активно працюють. На цьому наполягав під час зустрічі міський голова.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.