В Ірпені створили комісію, що проводить службове розслідування щодо інциденту в ірпінській школі №12

photoeditorsdk-export-2021-02-19T174153.877-1536x928

В управлінні освіти і науки Ірпінської міської ради створено комісію, що проводить службове розслідування щодо інциденту в ірпінській школі №12, у результаті якого постраждав учень 5-го класу. Про це повідомив мер Ірпеня Олександр Маркушин на своїй сторінці у соцмережі.

«Вчора в Ірпінській школі №12 стався прикрий інцидент. На перерві після третього уроку під час конфлікту із старшокласниками постраждав п’ятикласник. Це відбулося у присутності учителя фізичного виховання школи. Для з’ясування обставин події уже проводиться службове розслідування. Відповідно до наказу управління освіти і науки Ірпінської міської ради створено комісію щодо вивчення дій або бездіяльності безпосередньо вчителя фізичного виховання та встановлення причин, які призвели до такої ситуації», – зазначив Олександр Маркушин.

Очільник Ірпеня наголосив, що до обов’язків педагогічних працівників належить і забезпечення захисту учнів під час освітнього процесу від будь-яких форм насильства, що можуть завдати шкоди їх здоров’ю, та дотримання етичних і моральних норм поведінки. «Тому зараз нами докладаються усі зусилля щодо об’єктивної та правомірної оцінки цієї ситуації та запобігання схожим випадкам у майбутньому», – додав Маркушин.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.