В Ірпені стартував тренінг для АТОвців “STARTUP IRPIN”

Сьогодні проходить перший тренінг у рамках конкурсу серед учасників АТО “STARTUP IRPIN”. Про це повідомив ірпінський міський голова Володимир Карплюк.

За його словами, на участь у ньому подано 63 заявки. “Як на мене, це дуже хороший показник. Учасники мають можливість отримати консультації та професійні настанови досвідчених тренерів та успішних підприємців”, – зазначив мер.

Підтримати АТОвців приїхав американський дослідник розвитку малого та середнього бізнесу Майкл Оттен, стипендіат програми Фулбрайта (Військова академія Сполучених Штатів, Вест Пойнт, Нью-Йорк).

“Цей конкурс має велике значення не лише для ветеранів АТО, які після повернення з війни знатимуть, що життя триває і перед ними відкривається багато перспектив для самореалізації. Але й для міста, адже розвиток малого і середнього бізнесу – це додаткові робочі місця, розширення податкової бази та рух економіки вперед”, – розповів Карплюк.

Варто зазначити, що над проектами учасники конкурсу працюватимуть до 11 вересня. Протягом цього часу вони будуть навчатися і опрацьовувати свої бізнес-ідеї. 22 вересня професійне журі у складі незалежних експертів оголосить імена тих, хто розділить між собою 200 тис. грн для започаткування власної справи.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.