В Ірпені стартував проект “ОСББ в додатку”

Фото: Сайт міста Ірпеня

В Ірпені стартував проект “ОСББ в додатку”. Сьогодні голови найбільш прогресивних ОСББ взяли участь у робочій презентації додатку Dah.

Про це повідомляє Сайт міста Ірпеня.

Як зазначається, сервіс дозволяє кожному в реальному часі спостерігати баланс об’єднання, платежі, боржників, дозволяє обговорювати та голосувати питання життєдіяльності ОСББ. Взагалі ця послуга дає можливість зробити взаємодію об’єднання більш чіткою, прозорою та ефективною.

Один із ініціаторів проекту діджиталізації ОСББ є артист – лідер гурту ТІК Віктор Бронюк.  “Пам’ятаєте збори ОСББ? Пам’ятаєте суперечки і навіть крики… Пам’ятаєте скільки разів переносилося, зривалося, 100 разів повторювалося і врешті провалювалося питань. А недовіра, домисли. А ті, хто “принципово” не платять. А квартиранти…Здається ОСББ народилися і живуть скоріше “вопрікі” українським реаліям. А головам ОСББ при цьому треба як мінімум молоко за “вредность”. Відомий артист Віктор Бронюк уже вирішив всі ці проблеми для себе і пропонує всі ОСББ та ЖЕКи Ірпеня перевести у смартфон”, – розповів депутат Ірпіньради Максим Плешко.

До слова, кілька ОСББ Ірпеня уже тестували цей сервіс.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.