В Ірпені стартував Благодійний донорський марафон

Сьогодні в Ірпені за ініціативи голови Інвестиційної ради Ірпеня Володимира Карплюка розпочався Благодійний донорський марафон. Очільник Інвестради уже здав кров і передав естаферу першому заступнику міського голови Олександру Маркушину. 

Для мене це був перший, але дуже корисний і цікавий досвід. Це – добра справа, яка об’єднує! Марафон триватиме чотири дні. В останній день – 27 листопада у Всеукраїнський день добрих справ #Щедрий_вівторок ми підіб’ємо підсумки і, я впевнений, ще раз переконаємося, що Ірпінь – місто добрих і чуйних людей! Дякую усім, хто сьогодні дуже активно відгукнувся на наш заклик!”, – зазначив Карплюк.

Читайте також: Донорський марафон в Ірпені: як підготуватись до здачі крові

Нагадаємо, що в рамках Благодійного донорського марафону кожен охочий зможе допомогти дев’ятирічному Ігнату Ковшинцю з Ірпеня. Хлопчик позбавлений батьківського піклування, виховується бабусею і дуже потребує дороговартісного і довготривалого лікування. Кожен донор може допомогти дитині, віддавши на її лікування гроші, передбачені державою за здачу крові. У всіх пунктах прийому крові стоятимуть скриньки для збору допомоги.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.