В Ірпені спрощують процес підписання декларацій з лікарями

В Ірпені спростять процес підписання декларацій з лікарями. Це стало можливим завдяки налагодженню співпраці КП “Ірпінський міський центр медико-санітарної допомоги” з компанією “Хелсі ЮА”. Про це повідомила в.о. міського голови Анастасія Попсуй. 

“Сьогодні ми зробили серйозний крок до удосконалення медичної галузі в Ірпені. КП “Ірпінський міський центр медико-санітарної допомоги” розпочав офіційну співпрацю з компанією “Хелсі ЮА”. Співпраця стосується надання інформаційних послуг в медичній галузі. Відповідний договір підписали головний лікар КП “Ірпінський міський центр медико-санітарної допомоги” Андрій Левківський і директор ТОВ “Хелсі ЮА” Артем Михайлюк”, – заявила Попсуй.

Тепер заповнити декларацію можна буде онлайн і прийти до лікаря тільки для її підписання, що суттєво скоротить час перебування в амбулаторії. А згодом в Ірпені планують перейти до електронних медичних карток та інших онлайн-сервісів.

Як відомо, ця система працює вже в багатьох містах України, і налічує понад 2 млн користувачів. Щодня їх кількість збільшується, що говорить про їхню довіру до компанії “Хелсі ЮА”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.