В Ірпені самовільно розбирали тротуарну плитку

Інспектори Муніципальної Варти Ірпеня склали протокол про вчинення адміністративного правопорушення на осіб, які розбирали плитку тротуару за адресою м. Ірпінь, вул. Гагаріна 40. Про це повідомляється на офіційномій сторінці Муніципальної Варти Ірпеня у соцмережі.

“4 жовтня до чергової частини Муніципальної варти на цілодобову “гарячу лінію” надійшло повідомлення про те, що невідомі люди розбирають плитку тротуару за адресою м. Ірпінь, вул. Гагаріна 40. Виїхавший на місце наряд інспекторів Муніципальної варти з’ясував, що дозвільних документів на виконання робіт не було, а робітники пояснювали свої дії необхідністю заїзду техніки на територію новобудови для проведення будівельних робіт “, – повідомляє Мунварта Ірпеня.

На порушників був складений протокол про адміністративне правопорушення за статтею 152 КУпАП (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів)

Муніципальна Варта інформує, що для виконання будь-яких робіт на території міста, які тимчасово порушують правила благоустрою, необхідно отримати дозвіл в КП “Управління благоустрою міста” Ірпінської міської ради, що знаходиться за адресою: м. Ірпінь, вул. Шевченка 5, номер тел. (04597) 63-4-12.

У випадку виявлення порушень благоустрою міста потрібно повідомити про це на цілодобову “гарячу лінію” Муніципальної Варти за номерами телефонів: (04597) 60-400 або 📱 (073) 07-00-557.

За вказаним мобільним номером ви можете повідомити про факти порушення благоустрою міста з фото- та відео фіксацією за допомогою месенджерів Telegram, Viber, WhatsApp.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.