В Ірпені розпочався активний розвиток єдиноборств

Що ж люди бачать привабливого у єдиноборствах? Привабливість  єдиноборств  криється навіть не стільки в тому, щоб навчитися битися, скільки пізнати і зрозуміти філософію життя і пройти таким чином психологічну підготовку перед  дорослішанням.

В Ірпені розуміють, що дітей потрібно розвивати як фізично так і розумово. Тому нещодавно  створили школу з єдиноборств. Очолив її дворазовий чемпіон з бойового самбо, п’ятиразовий чемпіон та володар кубку України з бойового самбо, майстер спорту, заслужений тренер України Дмитро Христюк.

Діятиме школа з єдиноборств на базі міського стадіону “Чемпіон”. В найближчому часі там відкриються нові спортивні секції, де  періодично заняття проводитимуть  найкращі тренери України. Також укладений меморандум про співпрацю з понад 10 спортивними організаціями, зокрема федерації з бойового самбо, рукопашного бою, змішаних єдиноборств ММА, тхеквондо, вільної боротьби, дзюдо, кікбоксингу і багатоборства тілоохоронців. Ці види спорту в Ірпені будуть розвиватись.

Фото Олега Гриба

Завдяки укладеному меморандуму в цілеспрямованих спортсменів буде можливість готуватись в школі єдиноборств і в подальшому брати участь в змаганнях не тільки українського рівня, але й міжнародного. Тренери, які проводитимуть заняття зможуть підвищувати свою кваліфікацію завдяки семінарам, методичним рекомендаціям. В подальшому планується облаштувати спеціальний майданчик street fight. Він дозволить проводити в Ірпені всеукраїнські, міжнародні змагання та створить комфорт для навчання спортсменів. Також в планах проведення показових виступів для всіх бажаючих.

Оскільки дані види спорту націлені, перш за все, на комплексний розвиток особистості, а не лише на фізичне. В результаті формується не тільки відмінне спортивне тіло, але і впевненість в собі і в своїх силах, готовність до життєвих труднощів і здатності протистояти самим різним негараздам, що вкрай важливо для будь-якої людини, яка живе в сучасному неспокійному світі.

Детальніше – у відео:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.