В Ірпені пройшов перший регіональний етап всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл-Джура»

В Ірпінському ліцеї «Мрія» пройшов перший регіональний етап всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл-Джура». 15 роїв із різних навчальних закладів боролися за право представити Ірпінську громаду на наступному етапі змагань. Про це інформує Управління освіти і науки ІМР.

Змагалися рої старшої та молодшої вікових категорій. Кожна команда представила свою атрибутику, стилізовану назву і ,звичайно, учасники позмагалися у різних конкурсах. Зокрема, вони проходили смугу перешкод, збирали і розбирали автомати, метали гранати тощо.

Переможцями у молодшій віковій категорії став рій «Патріоти» Ліцею №3, друге місце зайняла команда «Відважний кіш» ліцею «Мрія», а третє — «Козацький рід» Михайлівсько-Рубежівського ліцею.

У старшій віковій категорії золото вибороли учні Ліцею №2 — рій «Молода січ», срібло отримала команда «Молода Січ» Ірпінського фахового коледжу НУБіП, бронзу — рій «Ірпінська Січ» ліцею «Мрія».

«Пишаємося нашими учнями. Бажаємо переможцям гідно представити Ірпінську громаду на обласному етапі конкурсу. Дякуємо ЗСУ за можливість навчати та навчатися. Віримо і переможемо!», — написали в Управлінні освіти і науки.

До змагань учасників готували протягом двох місяців. Підготовкою займалися фахівці Муніципальної варти Ірпеня. Вони проводили для школярів різноманітні навчання. Зокрема, 6 травня Мунварта організувала для місцевих команд загальний вишкіл.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.