В Ірпені провели реконструкцію водопровідної мережі

В Ірпені по вул.Соборній, вул. Матросова до вул. Єсеніна провели роботи по заміні та реконструкції зовнішньої водопровідної мережі та самопливного каналізаційного коллектору. Про це повідомили на сторінці у Facebook КП «Ірпіньводоканал» .

Рішення про проведення робіт було прийнято спільно з Ірпінською міською радою, так як споживачі КП «Ірпіньводоканал» звертались зі скаргами про неналежну якість води.

Реконструкцію зовнішньої водопровідної мережі та самопливного каналізаційного колектору провели в період з червня по початок вересня. Повідомлення про початок робіт та можливе відключення водопостачання були розклеєні на під’їздах будинків по вул. Соборна, вул. Матросова та вул. Єрощенка в м. Ірпінь.

По завершенню робіт на водопровідній мережі, було виконано промивання трубопроводу з дезінфекцією. При проведенні перепідключення будинків до нової водопровідної мережі були перепади тиску, це могло привести до забруднення води, на разі всі роботи завершені та водопостачання належної якості відновлено.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.