В Ірпені пропонують облаштувати ще один залізничний переїзд

Ірпінці просять облаштувати залізничний переїзд районі озера-колишнього глиняного кар’єру цегляного заводу (вул. Миру) та гаражного кооперативу “Схід”. Відповідне звернення нещодавно було зареєстроване на офіційному сайті Єдиної системи місцевих петицій. 

“Щодня в районі озера-колишнього глиняного кар’єру цегляного заводу (вул. МИРУ) та гаражного кооперативу “Схід” через залізничну колію проходять сотні жителів нашого міста (приблизні координати 50.533540, 30.244173). Шлях прокладений дуже давно та для багатьох є безальтернативним, тож люди роками день в день ризикують травмуватися через необлаштований перехід через залізничну колію, вже не кажучи про те, що ходять вони тропами і змушені долати підйоми та схили від і до місця перетину залізничної колії. Під час дощів необлаштовані сходами схили особливо незручні та небезпечні.
Тож, пропонується облаштувати сам перехід залізничної колії, спуск до переходу забезпечити сходами та пологим спуском для велосипедів і калясок та зробити доріжку вздовж озера до вулиці Миру”, – йдеться у петиції.

Дата початку збору підписів: До кінця збору підписів залишилось: 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.