В Ірпені пропонують благодійні послуги для переселенців

Благодійна організація “Фонд громади міста Буча” у партнерстві з “Громадським Центром по роботі з внутрішньо переміщеними особами в м. Ірпінь ” та Міжнародним медичним центром (м. Київ) мають нагоду надати благодійні послуги вимушеним переселенцям, людям з обмеженими можливостями, багатодітним сім’ям, бучанцям та ірпінчанам, які потерпіли в результаті бойових дій на Cході України та їх сім’ям.

Це – безкоштовні послуги у вигляді масажу для дорослих і дітей, курсів масажу для себе та сім’ї, консультацій психолога (сімейного, дитячого), консультацій сімейного лікаря, програми “Зустріч з лікарем” за чашкою чаю, тренінгу “Перша медична допомога”, тренінгу “Дихайте вільно” (звільнення від паління) тощо. Деякі із запропонованих заходів також проходитимуть у Бучанському будинку культури (м. Буча, вул. Пушкінська).

Запис на масаж та інші програми вже можливий. Його здійснює координатор Ганна Коваль за тел.0978901305; 0507042511; 0635919505. Відповідно до попереднього запису з 20 березня 2017 року зустрічі відбуватимуться у “Громадському Центрі по роботі з внутрішньо переміщеними особами в м. Ірпінь”, що знаходиться за адресою: м. Ірпінь, вул. Покровська, 2

Bookmark the permalink.

Comments are closed.