В Ірпені пропонують створити центр розвитку та дозвілля для пенсіонерів

Ірпінці пропонують створити центр розвитку та дозвілля для пенсіонерів. Таке звернення нещодавно було зареєстроване на офіційному сайті Єдиної системи місцевих петицій. Петиція запропонована Наталією Шавровою, на даний момент вона зібрала 26 підписів із 300 потрібних.

“Створити центр розвитку та дозвілля для пенсіонерів в якому проводити майстер класи по рукоділлю, в подальшому проводити ярмарки та продаж виробів для розвитку центру. Проводити майстер класи по вивченню мови, танців, ЛФК т.і. для поліпшення здоров я. Організовувати майстер-класи пенсіонерами для молоді та підлітків, щоб передавати знання. Це дасть можливість пенсіонерам бути потрібними та стати учасниками соціального життя. Залучення підлітків до програми сприяє розвитку комунікацій між поколіннями та вихід від цифрової залежності молоді від соц.мереж”, – йдеться у петиції.

До кінця голосування залишилось 79 дні. Нагадаємо, що для того, щоб петиція була розглянута на сесії Ірпінської міської ради, потрібно зібрати 300 голосів.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.