В Ірпені продовжують збирати кошти на лікування школяра Романа Головка

 Гліобластома G4 прозвучав для родини  Романа Головка як грім серед ясного неба. Уже більше мільйона гривень зібрали за тиждень благодійники на лікування ірпінського школяра.  До повної суми, що була попередньо названа закордонною клінікою, не вистачає ще близько 225 тис. грн. Про це повідомило Інформаційне агенство ITV.

Більшість пожертв надійшли від жителів Приірпіння. Про потребу в терміновому зборі коштів повідомляли місцеві ЗМІ, були створені спеціальні благодійні групи у фейсбуці та вайбері, волонтери збирали гроші в міських парках, торговельних закладах тощо. 

Колега матері Романа по ірпінському комунальному підприємству “Управління благоустрою міста” написала у Facebook, що в процес “включилися всі працівники всіх комунальних підприємств Ірпеня – від начальників до двірників”.

“Я скажу як волонтер зі стажем, що таке було б нереальним в іншому місті і з іншими людьми. Наш регіон унікальний”, – написала Євгенія Мельник.

Зараз хлопчик перебуває в клініці у Стамбулі і проходить там обстеження. За його результатами лікарі визначать схему подальшого лікування. Самі батьки не впораються, на лікування сина вони вже віддали всі гроші, що мали.

Усі охочі допомогти хлопчику у боротьбі зі страшною хворобою можуть переказати гроші на банківську картку мами Оксани Головко (Oksana Holovko) :

№5168755434611501 (гривні);

IBAN: UA893052990000026202884175446;
ACCOUNT: 4149499345568578 (долари).

Нагадаємо, напередодні Нового року в 9-річного Романа, учня Ірпінського НВО “Освіта”, виявили пухлину головного мозкуДіагноз – гліобластома G4. Всі медзаклади в Україні, куди зверталися батьки хлопчика, братися за лікування відмовилися. Романа прооперували в московському центрі нейрохірургії ім. М. Бурденка. Видалити вдалося дві третини пухлини. Про продовження лікування домовилися з однією з клінік Ізраїлю. Проте в останні дні стан дитини погіршився, а клініка не була готова невідкладно прийняти пацієнта. Тому близькі Романа звернулися до “Liv Hospital” у Стамбулі.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.