В Ірпені приймали присягу на вірність Україні

Нещодавно 135 студентів, які пройшли навчання на кафедрі військової підготовки Університету ДФС України, склали присягу на вірність українському народу. Про це повідомляє Ірпінський портал.

DSC02253

DSC02254

“Ті, хто сьогодні стоять в строю і збираються прийняти присягу на вірність українському народові, в першу чергу, свідомо обрали цей шлях і вирішили стати справжніми захисниками Вітчизни, аби в подальшому з честю і гідністю носити офіцерські погони, – наголосив ректор П.В. Пашко. – Бажаю вам бути достойними випускниками військової кафедри Університету ДФС України. Завжди будьте вірні словам присяги, батькам, рідним, друзям та нашій країні. Слава Україні!”

Привітати випускників прийшли командири, викладачі кафедри військової підготовки, вище керівництво університету та гості вишу, серед яких: голова Партії захисників Вітчизни Юрій Кармазін; очільник Ірпінської регіональної спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) та учасників АТО Ігор Панасюк; ветерани Збройних сил України, а також батьки, рідні та близькі.

Вже восени, за поданням кафедри, студентам присвоять перше офіцерське звання – молодший лейтенант.

DSC02324

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.