В Ірпені презентував свою книгу науковець із Гарварду

Доктор соціології, викладач Школи управління ім. Джона Кеннеді при Гарвардському університеті, провідний науковець із соціальних питань у групі досліджень розвитку Світового банку (Вашингтон, США) Майкл Вулкок презентував в Ірпені книгу “Будівництво спроможності держави”. Про це повідомляє Інформаційне агентство ITV.

Науковець написав цю книгу в співавторстві з докторами наук, колегами зі Світового банку Меттом Ендрюсом і Лантом Притчеттом. Вона побачила світ у видавництві “Oxford University Press” у 2017 р. Цього року праця була видана в українському перекладі.

“Будівництво спроможності держави” користується популярністю в наукових та ділових колах США. Зокрема, як писав журнал “The Economist”, засновник корпорації “Microsoft” Білл Ґейтс використовував роботу Вулкока для класифікації проблем, із якими працює “Gates Foundation”, – відзначила в. о. Ірпінського міського голови Анастасія Попсуй.

Анастасія Попсуй зазначила, що презентація книжки відбулася в Ірпені за ініціативи ГО “Еліта Держави”, яку очолює Ольга Піддубчак.

На зустрічі також були присутні засновники “Аспен Клубу” Юрій Буздуган і Олена Скоморощенко, народний депутат України Володимир Воронов, віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців Денис Красніков, директор Департаменту суспільних комунікацій Київської міської держадміністрації Роман Лелюк, керівник видавництва “Саміт-Книга” (де був виданий український переклад “Будівництва спроможності держави”) Іван Степурін, представники Ірпінської міської ради, лідери громадських об’єднань.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.