В Ірпені представили збірку “Римований Ірпінь”

В рамках третього художнього пленеру “Намальований Ірпінь” було представлено збірку  “Римований Ірпінь”, до якої увійшли вірші, представлені у книзі “Поїзди гудуть за Ірпінню”, а також вірші сучасних поетів України, присвячені Ірпеню та місцевому Будинку творчості письменників.

Книга проілюстрована фотографіями Володимира Шилова, Олега Гриба та Світлани Середенко, на яких зображені  краєвиди та архітектура сучасного Ірпеня. Під час музичної перерви кожен міг насолодитись грою на саксофоні та піаніно, а гостею пленеру була Мар’яна Боднар, донька одного з учасників 2 художнього пленеру, солістка Національної оперети України, яка виконувала пісні такі як “Закоханість”, “Гімн кохання” та інші.

“Сьогодні прозвучало багато приємних слів, стосовно того що Ірпінь надихає, що це вже 3 пленер, що кожний художник залишає в своїх полотнах частинку себе і в такий спосіб увіковічнює це місто в історії не тільки України, а й всього світу. Місто Ірпінь –  це муза України, яка збирає митців з різних сфер життя. Тому всім Вам творчих успіхів і подальшого розвитку в нашому прекрасному Ірпені!” –  зазначила Євгенія Харгрі, керівник Irpen Art School.

Як відомо, 20 вересня, до Ірпеня з’їхалися митці з різних куточків нашої держави. До них приєднались колеги з-за кордону – з міст-побратимів Ірпеня. Стартував третій художній пленер “Намальований Ірпінь”.

За підсумками пленеру на Центральні площі міста Ірпеня 29 вересня та 6 жовтня в рамках заходів, присвячених Дню міста, відбудеться виставка робіт, які можна буде побачити своїми власними очима.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.