В Ірпені показали, як може виглядати нова школа мистецтв

В Ірпені пройшла друга робоча зустріч щодо проєктування нового приміщення для дитячої школи мистецтв. Про це повідомила начальниця відділу культури, національностей і релігій Євгенія Антонюк.

Для того, щоб школа була сучасною та зручною,  розробники приділяють особливу увагу максимально ефективному плануванню, зручними та цікавими архітектурним рішенням, а також безпеці та енергоефективності.

На фото, які опублікувала Євгенія Антонюк, видно, що школу планують в оригінальному архітектурному рішенні, з великим концертним залом круглої форми.

«Так, сьогодні війна і відбудовувати будемо, передусім, те, що зруйноване та пошкоджене. Але це не заважає нам продовжувати проектувати ось такі заклади, необхідні для мистецького навчання та всебічного творчого розвитку наших юних мешканців», — зазначила Євгенія Антонюк.

Нагадаємо, ідея створити нову школу мистецтв зародилася ще до війни, вже тоді почали створювати перші проєкти, але процес зупинився через початок повномасштабного вторгнення. Проте вже у березні 2023 року цю ідею відродили і, за підтримки, Інвестиційної ради Ірпеня розпочали створювати принципово новий, сучасний проєкт закладу початкової мистецької освіти для мешканців Ірпінської громади.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.