Про Ірпінь розказали на міжнародному дипломатичному форумі у Вашингтоні

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин разом із головою Інвестиційної ради Ірпеня Володимиром Карплюком та керуючим справами виконкому Ірпінської міськради Дмитром Негрешею взяли участь у міжнародному дипломатичному форумі Meridian Diplomacy Forum 2023. Захід відбувся у Вашингтоні.

«У нас була дуже важлива місія – представити Ірпінь перед широкою міжнародною аудиторією дипломатів та представників великого бізнесу для залучення у подальшому коштів на відбудову міської житлової та соціальної інфраструктури. І першочергово – перед представниками великих американських корпорацій. Адже саме США є ключовим союзником України в напрямку оборони та відбудови», — розповів Маркушин.

За його словами, учасники форуму були вражені масштабами руйнувань Ірпеня і від багатьох із них ірпінські управлінці отримали не лише слова підтримки, а й пропозиції в подальшій комунікації для ймовірної співпраці.

«Ми розповіли американським партнерам про результати роботи Ірпінської міської ради, а також Фонду відновлення Ірпеня і проекту Irpin Reconstruction Summit та передали матеріали щодо руйнувань і необхідного відновлення Ірпінської громади», — зазначив мер Ірпеня.

Нагадаємо, що у рамках свого робочого візиту до Вашингтона Олександр Маркушин та керуючий справами виконкому ІМР Дмитро Негреша  зустрілися із заступником виконавчого директора Ради директорів Світового Банку Романом Качуром.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.