В Ірпені планують спростити процедуру реєстрації бізнесу

Нещодавно відбулась спільна зустріч з експертами Офісу ефективного регулювання та представниками Агенції регіонального розвитку Київської області. Представникам Ірпеня було презентовано унікальний безкоштовний державний інфо-ресурс “Start Business Challenge”.

“Це надзвичайно ефективний та корисний ресурс, який є державним та безкоштовним. Для розуміння його механізму можеш спробувати для себе пройти кроки запропоновані на сайті. Тобто, будь-який стартапер чи інвестор, які захочуть розпочати бізнес у нашому місті, зможуть на цій платформі отримати детальну покрокову інструкцію для реєстрації, оформлення необхідних документів, підказки щодо особливостей та обмежень у нашому місті (наприклад: не можна продавати алкоголь після 23 год), адреси та конкретні кабінети, куди потрібно піти, зразки заяв та документів, варіанти місцевих допоміжних сервісів, які можуть стати в пригоді. І все це надзвичайно просто! Адже дуже часто мешканці та гості нашого міста, які виявили бажання створити власний бізнес, у зв’язку з недостатніми знаннями стикаються з багатьма перешкодами, що часто призводить до відмови від ідеї”, – розповіла кореспондентам “Правди Ірпеня” керівник Ірпінської агенції розвитку Оксана Нечитайло.

Ірпінська агенція розвитку планує адаптувати його для Ірпеня і незабаром зазначена інтернет-платформа допоможе зробити процес реєстрації та діяльності бізнесу в Ірпені простим та зрозумілим кожному.

Детальніше про платформу можна поситати за посиланням. 
Bookmark the permalink.

Comments are closed.