В Ірпені планують створити «Ірпінь Ветеран Хаб» (відео)

До Дня визволення Ірпеня від російських окупантів в громаді планують відкрити Центр підтримки ветеранів «Ірпінь Ветеран Хаб». Його допоможе створити чеська компанія «AKM Group» . Відповідний меморандум сьогодні підписали між цією компанією, громадською організацією «Ветеранська родина» та Ірпінською міськрадою.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Наші друзі будуть робити такий простір для хлопців які можуть прийти трохи відпочити, трохи перезавантажитись. Там буде і психолог. Таке місце- де можуть усі поспілкуватися»

За словами голови громадської організації «Ветеранська родина», приміщення для такого простору вже знайшли і зараз розпочинатимуть робити там ремонт. Саме такі роботи й допоможе профінансувати чеська компанія.

Борис Балмасов, голова ГО «Ветеранська родина»:

«Я хотів би подякувати «АКМ Group» за таку допомогу, реалізацію такого масштабного проєкту. Ми про це давно спілкувалися, думали, планували як це все зробити. Це дуже велика соціальна підтримка ветеранам. Інтеграція в цивільне життя».

Керівник компанії AKM GROUP Володимир Клепетко зазаначив, що створення в Ірпені такого ветеранського хабу є і для їхньої компанії важливим соціальним проєктом.

Володимир Клепетко, директор «AKM GROUP-CZ»:

«Ми з Україною практично з перших днів великої війни, поставляючи озброєння і боєприпаси провідних світових виробників. Ми вдячні Героям Ірпеня, які не пустили ворога в столицю України – Київ. Ми вдячні також воїнам з Ірпеня, які зараз захищають Україну. Ми знаємо, Ірпінь – це місто-Герой, і нам приємно співпрацювати з Вашим містом, яке за 10 років стало справді європейським містом України»,— акцентував директор «AKM GROUP» Володимир Клепетко.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.