В Ірпені навчатимуть дітей плаванню

В Ірпені працюватиме міська програма навчання дітей плаванню. Про це повідомив на своїй сторінці у соцмережі перший заступник ірпінського міського голови Дитро Христюк.

“У Ірпені працюватиме міська програма навчання дітей плаванню! В минулому році завдяки цій програмі велика кількість дітей Ірпеня займалася плаванням”, – розповів Христюк.

За словами заступника мера, басейн, у якому діти займалися, не належить громаді Ірпеня, а власники дитячого табору “Дружній”,  до якого входить цей басейн, відмовилися робити ремонт самого басейну та вкрай зношеної котельні, а також не захотіли надавати нам приміщення басейну у довгострокову аренду, щоб ми самі зробили капітальний ремонт.

14900388_1005178842943979_8302756643723698546_n

Проте у мерії не зупинили цю важливу програму. “По-перше, у нас в планах побудувати власний міський басейн! А поки він ще не побудований, наші дітки будуть їздити навчатися плаванню до одного із санаторних комплексів у Ворзелі. Вже відповідні домовленості є!”, – запевнив Дмитро Христюк.

Усі послуги басейну для дітей, які навчатимуться плавати, будуть безкоштовними! Усі видатки на послуги басейну Ірпінська міськрада бере на себе. 

Додаткову інформацію вже скоро можна буде отримати через освітні заклади, де навчаються діти.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.