В Ірпені нагородили обдаровану молодь

В Ірпені нагородили талановитих дітей. Найкращих юних спортсменів, музикантів та майбутніх бізнесменів привітали вчора на 32-сесії Ірпінської міської ради.

Перший заступник Ірпінського міського голови Дмитро Христюк та генеральний директор Компанії Інтелектуальних Технологій Віталій Паздрій нагородили переможців та фіналістів І Регіонального турніру для молоді Приірпіння “Business Profi”. 

За результатами автоматичного комплексного рейтингу програми-симулятора переможцем турніру став студент I курсу Ірпінського державного коледжу економіки та права Ключ Вадим. 2 місце ― Ірпінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №13, 9 клас. (Квашук Даниїл, Луцков Антон, Макогон Нікіта), 3 місце ―Ірпінський державний коледж економіки та права, ІІІ курс (Шевченко Олександра), 4 місце ― Ірпінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №18, 9 клас  (Зайченко Владислав, Скришевський Владислав, Ситник Олександр), 5 місце ― Ірпінський державний коледж економіки та права, ІІ курс (Перекрестов Євген).

Але на цьому нагороди не закінчились. На сесії також вручили подяки юним спортсменам, музикантам та їх тренерам з тхеквондо та кікбоксінгу, футзалу та дзюдо. Не забули й про привітали дворазових чемпіонів зі спортивного орієнтування та їх тренерів, які нещодавно здобули всеукраїнську перемогу.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.