В Ірпені готуються прийняти евакуйованих тварин з Херсонщини

Громадська організація «Rcfa Irpin» готується приймати у себе врятованих тварин із затоплених районів Херсонщини. Волонтери закликають усіх небайдужих прихистити у себе кота чи собаку.

В організації зазначають, що нададуть корм, аксесуари та будуть консультувати, якщо виникнуть якісь запитання.

«Разом можна більше, разом врятується більша кількість тварин!!! Відкривайте свої серця та домівки!», — закликають в «Rcfa Irpin».

Також в Ірпені збирають гуманітарну допомогу для мешканців Херсонщини. Її приймають від всіх охочих в Ірпінському територіальному центрі соціального обслуговування за адресою: вулиця Тургенівська,15. Він працює з 6:00 до 23:00. Дізнатись, що насамперед потрібно людям можна за телефоном: +380932112037 (Діана Бондар, керівниця центру).

7 червня о 02:50 росіяни підірвали Каховську ГЕС. Через це у зоні підтоплення опинилися 80 населених пунктів, у них оголошено евакуацію місцевого населення. У Міністерстві внутрішніх справ України закликали місцевих мешканців під час евакуації подбати й про своїх домашніх улюбленців – відпустити їх з ланцюгів, випустити з кліток і за можливості взяти з собою.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.