В Ірпені готують до реконструкції два багатоквартирних будинки в мікрорайоні СМУ

Невдовзі в Ірпені почнеться реконструкція багатоквартирних будинків – на вулиці Северинівській, 160/2 та 162 (1 під’їзд). Фінансування цих робіт на себе взяла Міжнародна організація з міграції (IOM Ukraine).

Будинки уже готують до реконструкції. Зокрема, фахівці вже обстежили їх на наявність вибухонебезпечних предметів, які б могли залишитися після бойових дій у місті.  

«Маємо акти про те, що на об’єктах відсутні вибухові матеріали. І уже у понеділок спільно з представниками організації плануємо спільну зустріч з мешканцями для врахування їх побажань у проектуванні реконструкції», — розповіла депутатка Ірпінської міської ради Оксана Нечитайло.

Нагадаємо, що Міжнародна організація з міграції також фінансуватиме відбудову багатоквартирного будинку на Гостомельському шосе, 12-14-16 в Ірпені. Зруйновану авіаударом російської армії будівлю вже демонтували, а щодо відбудови будинку пройшли громадські слухання.

Також на вулиці Северинівській саме зараз триває демонтаж багатоквартирних будинків №158 та 160/1. Графіті всесвітньовідомого андерграундного англійського художника Бенксі на будинку №158 мають зберегти. Для цього частину будинку розбиратимуть вручну.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.