В Ірпені говорили про безпеку руху на дорозі в районі Романівки

Нещодавно у приміщенні Ірпінської міської ради відбувся круглий стіл щодо організації безпеки руху на дорозі в районі селища Романівка. Про це повідомляє Ірпінська міська рада. 

Жваве обговорення тривало за участі першого заступника Ірпінського міського голови Олександра Маркушина, заступника Ірпінського міського голови Марії Попруга, депутата Ірпінської міської ради Олександра Бурчака, представника «Служби автомобільних доріг у Київській області» Костянтина Одинця, представників громади мікрорайону Романівка, представників комунальних підприємств міста, зокрема, «Муніципальної варти», експерта з питань безпеки руху тощо.

Жителі Романівки висловили думки щодо організації безпечного руху автомобілів та пішоходів, серед яких встановлення знаку обмеження швидкості і додаткового світлофору  і т.д.

У результаті довгих обговорень були сформовані такі пропозиції:

1.встановити дорожню розмітку з обох сторін аварійного відрізка дороги;

2. на пішохідних переходах використати велику червоно-білу «зебру» зі спеціальним покриттям;

3. встановити огородження тротуарів та колесо відбійники та інші пропозиції.

Почувши про цю надзвичайно важливу проблему, «Служба автомобільних доріг у Київській області» почне ініціювання внесення змін у схеми організації дорожнього руху та виготовлення нового проекту, згідно з яким у найближчий час будуть проведені роботи з поліпшення безпеки на відрізку дороги в селищі Романівка.

Як відомо, останнім часом дуже багато аварій саме з летальним результатом, тому є гостра необхідність врегулювати якнайшвидше питання небезпечної ділянки в Романівці.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.