В Ірпені черговий раз пройде художній пленер

Літня пора – найпрекрасніша і найбільш плідна з-понад усіх. Активно використовує цей час і Художня школа академічного рисунку і живопису “Irpen Art School”, уже втретє збираючи юних художників в ірпінському Парку письменників у рамках серії пленерів “Творча доба – 2018”.

“Уже під час другого пленеру, що нещодавно відбувся у Парку письменників, зібралося понад 30 юних учасників віком від 12 років, яких наша школа забезпечила усіма необхідними матеріалами для творчості. Мольберти, етюдники, різноманітні олівці, фарби, пензлі і головне – рекомендації професійних художників “Irpen Art School” активно мотивували кожного поціновувала мистецтва створити власну оригінальну картину. Учасники зображали пейзажі рідного краю і надихались на прекрасне протягом чотирьох годин”, – розповідає засновник і керівник художньої школи Євгенія Харгрі.

Третій пленер відбудеться незабаром – 8 липня, там же – у Парку письменників, що по вулиці Стельмаха, 20. Участь – на безоплатній основі. Усі необхідні матеріали, як і під час проведення попередніх художніх пленерів, надасть “Irpen Art School”.

Реєстрація за телефонами: (050) 1016622(098) 1016622.

Офіційний сайт “Irpen Art School”: artschool.hurgri.com.

https://www.facebook.com/events/232544864202389/

https://www.facebook.com/irpen.art.school/

https://www.instagram.com/irpen_artschool

Джерело: Ірпінський вісник

Bookmark the permalink.

Comments are closed.