В Ірпені будують перший у місті ЖК біля озера — «RIVER PORT»

Товариство «Відважних» почало активне будівництво нового житлового комплексу «RIVER PORT». Його головна родзинка — розташування біля найбільшого озера в Ірпінській громаді. Це перший такий комплекс у місті. Про це повідомили у товаристві «Відважних».

Як зазначає СЕО товариства Володимир Карплюк, «River Port» стане справжнім мистецьким витвором команди архітекторів, проєктантів та будівельників команди товариства “Відважних”

«Родзинкою ЖК «River Port» є розташування біля озера – справжнього мистецтва ірпінської природи, а також – унікальний краєвид, що забезпечує ідеальний баланс між сучасним стилем життя та мальовничим узбережжям. Житловий комплексу є чудовим вибором для тих, хто цінує мистецтво, комфорт та гармонію з природою. Вигідне розташування, сучасна інфраструктура та зручні планування квартир роблять його кращим варіантом для вимогливих клієнтів, які шукають найкраще місце для проживання в Ірпені», — наголосив Володимир Карплюк.

Житловий комплекс будують за монолітною технологією з дотриманням усіх стандартів та переважним використанням екологічних матеріалів. На території буде дитячий майданчик, власний басейн та вихід на озеро з можливістю насолодитися заходом вечірнього сонця у човні.

Мешканці ЖК також матимуть легкий доступ до необхідних установ та закладів — магазинів, аптек, ресторанів та кав’ярень.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.