Знайдена дитина!

13.01.2016 року близько 8:30 годин ранку батько з 5-ти річним сином зупинились біля магазину «Каштан», що за адресою: м. Ірпінь, вул. Соборна, 92, щоб традиційно попити кави та гарячого шоколаду. Допоки чоловік розраховувався, на мить втративши пильність, хлопчик непомітно вийшов з приміщення.

Помітивши зникнення малолітнього сина, батько вибіг на вулицю, але там теж ніхто дитини не бачив. Перше, що прийшло чоловікові на думку – зателефонувати до поліції.

Отримавши повідомлення про зниклу дитину, до місця події негайно виїхали інспектори Ірпінського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Київській області на чолі з старшим інспектором Ірпінського ВП за напрямком превентивної діяльності серед дітей майором поліції Прядко В.А. та група швидкого реагування з помічником відповідального від керівництва Ірпінського ВП   майором поліції Дорогою О.М.

На щастя, завдяки оперативності працівників поліції та чіткій організації пошуку, хлопчика дуже швидко знайшли та передали дорогоцінну «знахідку» у руки батьку.

bGsTdutGc7Y

Шановні батьки! Поліція Ірпінського регіону вкотре звертається до вас з проханням більше уваги приділяти своїм дітям, контролювати їх вільний час, проводити з ними роз’яснювальні бесіди, які попереджатимуть такі прикрі випадки. І пам’ятайте, якщо з вашою дитиною і трапилась така біда – негайно телефонуйте до поліції, адже оперативність – один із головних складових успішного розшуку дитини.

З повагою, Ірпінський відділ поліції!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.