Увага! У дитячій поліклініці змінили розклад роботи

Місяць тому амбулаторія сімейної медицини № 1 в Ірпені поступилася приміщенням на вул. Заріфи Алієвої майбутньому ліцею для обдарованих дітей. Педіатри тимчасово розмістилися у дитячій поліклініці. Через збільшення навантаження остання змінила режим роботи. Раніше працювала в одну зміну. Тепер у три. З 8-ої ранку до 18 – ої, а той до 19 години.

“Наскільки можливо це було зробити комфортно, настільки ми це зробили. Поки що прийом іде спокійно, особливих нарікань я не чула”, – розповідає завідуюча дитячою поліклінікою Валентина Ременюк.

Поліклініка виділила два кабінети для хворих дітей і кабінет дл прийому немовлят. Окремо – приміщення для щеплення. Ще є ординаторська для лікарів, але вцілому приміщення не зовсім пристосоване до таких умов роботи. 

У міській раді знають про існуючі проблеми і просять батьків маленьких пацієнтів із розумінням поставитись до тимчасових незручностей. 

“Працівники першої медичної амбулаторії будуть забезпечені сучасним приміщенням, яке буде розташоване в новому медичному центрі, що нараді будується. До кінця цього року плануємо відкрити першу чергу цього медичного закладу, в якому також буде розміщений пологовий будинок, дитяча лікарня, відділення інтенсивної терапії для діток, гінекологія”, – наголосив перший заступник Ірпінського міського голови Дмитро Христюк. 

Сьогодні педіатри другої, четвертої, сьомої та десятої дільниць приймають у дитячій поліклініці. Терапевти восьмої і дванадцятої працюють на 3 поверсі дорослої поліклініки. Пацієїти третьої, шостої та девятої дільниць можуть звертатися до амбулаторії сімейної медицини по вул. Михайлівська, Ніжинська і Северинівська відповідно. 

Детальніше – дивіться в сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.