В Ірпені відзначили День Перемоги над нацизмом

В Україні 9 травня відзначають День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. У Ірпені, як і в інших містах країни, у цей день відбулися урочистості.

У ці дні важливо нагадати про непересічну роль українців у перемозі Об’єднаних Націй у Другій світовій війні, висловити повагу всім борцям проти нацизму, увічнити пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у ці роки.

На Алеї слави у цей день зібрались представники адміністрації міста, ветерани, ірпінці та гості міста. У рамках заходу відбулося урочисте покладання квітів для пам’ятника.

“Свято Перемоги – символ героїчного минулого і мужності людей, які пройшли вогняними шляхами жорсткої війни. Низько вклоняємося подвигу тих, хто ціною власного життя врятував світ від нацистського поневолення. Дякуємо ветеранам АТО, які героїчно захищають незалежність України на сході держави. Усім землякам щиро бажаю мирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні!”- зазначив перший заступник ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.