“Укрзалізниця” запускає нову електричку Київ – Коцюбинське – Ірпінь – Буча

Нова електричка, яка курсуватиме за маршрутом Київ – Коцюбинське – Ірпінь – Буча, може бути запущена в березні. Про це йшлося під час зустрічі Ірпінського міського голови Олександра Маркушина й очільників інших територіальних громад Приірпіння та місцевих депутатів із керівництвом «Укрзалізниці».

«Сьогодні відбулася друга робоча зустріч із керівництвом “Укрзалізниці” щодо запуску додаткової електрички у напрямку Київ – Коцюбинське – Ірпінь – Буча. Приємно було почути, що уже орієнтовно з березня мешканцям нашої громади стане комфортніше діставатися до столиці та назад додому. Це має бути потяг на десять вагонів і курсуватиме він у ранковий і вечірній час пік. Точний графік ще формується», – написав після зустрічі на своїй сторінці у фейсбуці Коцюбинський селищний голова Сергій Даніш.

Як повідомлялося, домовленості про запуск нового електропоїзда було досягнуто під час робочої зустрічі представників місцевої влади Ірпеня, Коцюбинського та Бучі з виконавчим директором Південно-Західної залізниці Артемом Мироновичем 21 січня.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.