Учні Ірпінської громади змагалися за першість міста з футболу (відео)

Микола Куліш, вчитель фізкультури Михайлівсько-Рубежівського ліцею:

«Я тобі куплю морозиво найдешевше. Як граєш. Хто краще грає, тому дорожче».

Морозиво підопічним — за перемогу. Футбольна команда  Михайлівсько-Рубежівського ліцею приїхала до Ірпеня позмагатися за першість міста. Окрім них, на футбольне поле Ірпінської ДЮСШ у цьому  фінальному змаганні вийдуть ще дві збірні: команда 7-8 класів академічного ліцею НУБІП та їхні ровесники з ліцею «Лінгвіст».

Володимир Тарасов, директор Ірпінської ДЮСШ:

«Ми проводимо такі змагання щоосені. Перші, треті, четверті класи називаються «футбольні надії Київщини». Другі, п’яті, шості класи раніше називалися «Шкіряний м’яч». А тепер — просто першість міста серед сьомих, восьмих класів»

Першими на поле виходять футболісти Академічного ліцею та команда з Михайлівки-Рубежівки. За умовами змагань потрібно було зіграти два тайми за правилами міні-футболу. Кожен тайм — по 15 хвилин.  Вже у першій грі команда з Михайлівки-Рубежівки виграє в ірпінців з рахунком 3:0. Але фізрук все одно своїми учнями незадоволений.

Микола Куліш, вчитель фізкультури Михайлівсько-Рубежівського ліцею:

«Слабо грають. Треба сильніше».

Футболісти Академічного ліцею НУБІП спробували здобути перемогу у другій грі. Намагалися обіграти своїх суперників із ліцею «Лінгвіст». Але і тут команду спіткала невдача. Хлопці кажуть, що заспокійливий вислів: «головне не перемога, а участь» тут не спрацьовує. Тому трохи засмутилися.

Дмитро, капітан футбольної команди Академічного ліцею НУБІП:

«Ми очікували зайняти друге місце, як мінімум. Але дуже добра команда з Михайлівки-Рубежівки, там футбольний клуб є. А 12 школа — це друга команда. То там теж дуже добре грають».

У третій, фінальній грі запальна боротьба за кубок міста відбувалася між командою Михайлівки-Рубежівки та Ірпінського «Лінгвіста».

Попри те, що у першому таймі ворота «Лінгвіста» отримали аж два м’ячі від ліцеїстів Михайлівки — Рубежівки, ірпінці сподівалися відігратися у другому таймі. Але не вдалося.

Матвій, гравець команди Ірпінського ліцею «Лінгвіст»:

«Вони дуже зіграно грають. Вони в пас грають. І у них дуже добре ведення і головою дуже добре грають. Проти нас дуже крута команда грає».

У результаті  фінальної гри із рухунком 6:1 першість здобуває  футбольна команда ліцею Михайлівки-Рубежівки. Юні футболісти кажуть, що у своїй перемозі навіть не сумнівалися.

Максим, капітан футбольної команди Михайлівсько-Рубежівського ліцею:

«Тому що ми – Рубежівка! Ми дуже багато тренуємося. Дуже багато працюємо над усім. Рубежівка — Чемпіон!».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.