У смертельному ДТП на трасі Ірпінь – Київ загинула 24-річна дівчина

Увечері 28 грудня близько 18:00 багато ірпінців були свідками аварії та її наслідків – затору, на новій трасі Ірпінь – Київ. У смертельному ДТП загинула дівчина, водій HYUNDAI, розбито десять автомобілів.

Про деталі страшного зіткнення повідомляє столичне видання dtp.kiev.ua.

«Попередньо, HYUNDAI рухався від Ірпеня до Києва. PEGEOUT з Києва в Ірпінь. Одне з авто (свідки говорили, що HYUNDAI) занесло, воно боком виїхало на зустрічну смугу, де сталося потужне лобове зіткнення. PEGEOUT від удару розвернуло, а HYUNDAI викинуло в кювет. Свідки поспішили на допомогу. Закривавлену дівчину-водія HYUNDAI вдалося відразу витягнути (водійська сторона майже не постраждала). У неї з вух і носа текла кров. На жаль, медики швидкої, яка вже через 10 хвилин була на місці, констатували смерть.

Також в аварії постраждали водій і пасажир PEGEOUT. Вони були пристебнуті, їх життя – поза небезпекою. Можливо, загибла, 24-річна водій «корейця» не використала ремінь безпеки і при зіткненні сильно вдарилася головою об праві двері, на яких залишилося волосся і сліди крові.

Через кілька хвилин після лобового ДТП одразу за місцем аварії зіткнулися ще три авто, а за 900 метрів у бік Ірпеня сталася аварія за участю відразу 4 авто, без постраждалих.

На місце трагічного смертельного ДТП прибули патрулі поліції і експерт. Були розпочаті слідчі дії. В результаті ДТП утворився великий затор в обох напрямках».

Варто зазначити, що ділянка траси Ірпінь – Київ, де сталося смертельне зіткнення, є на балансі столиці.

Звертаємо увагу водіїв: погодні умови ускладнюються, на дорогах – ожеледиця! Будьте пильними за кермом! Завжди користуйтеся ременями безпеки! Пристебнуті ремені врятували дуже багато життів, врятують і ваше!

6298409edce707e5033953f324dc58ef_L

Bookmark the permalink.

Comments are closed.